Allround Sports Massage - Sportmassage in Amsterdam

Allround Sports Massage

Allround Sports Massage (ASM) is een sportmassagepraktijk, ontwikkeld vanuit de visie: PROBLEEMOPLOSSEND BEHANDELEN.

Dat betekent: geen symptoom-behandeling, maar zeer gericht op het achterhalen van de oorzaak/bron van de klacht óf blessure en daar de behandeling op afstemmen.
Onze aanpak is gebaseerd op sportmassage gecombineerd met andere massagetechnieken, zoals bindweefsel en deep tissue. Daarnaast hanteren wij de manuele toepassingen volgens de Dorn methode. Een allround behandeling, die zowel preventief als herstellend werkt. Geschikt voor sporters én niet-sporters.

Waarom doorlopen met pijn? 

Veel mensen ondergaan talloze behandelingsessies bij de gangbare therapeuten, maar zij boeken niet of nauwelijks vooruitgang. Wij krijgen velen van hen in onze praktijk. Sommigen hebben de moed al opgegeven en hebben de pijn ‘geaccepteerd’ voor de rest van hun leven.
Allround Sports Massage heeft gelukkig veel mensen van hun langdurige klachten en pijn kunnen helpen. Vooral de behandeling van rugpijn en nekklachten vormen onze specialiteit.  
In tegenstelling tot de gebruikelijke ‘behandelmarathons’ boeken wij veel sneller resultaat. Sterker nog, de meeste cliënten merken na een paar behandelingen duidelijke vooruitgang of zijn zelfs helemaal van hun klachten af.

Allround Sports Massage

 

Wat kan een allround sportmassage-behandeling voor u betekenen?

Sportmassage kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden:

  • Preventief: ter voorkoming van blessures of klachten
  • Herstellend: van vermoeidheid en overbelasting
  • Voorbereidend: vóór een (sport)prestatie om de spieren te activeren. Kan ook als onderdeel van de warming-up dienen, nooit als vervanging.

Ook voor niet-sporters

Onze behandelmethode is ook zeer geschikt voor niet-sporters! Mensen, die niet of nauwelijks sporten, kunnen veel baat hebben bij een regelmatige (sport)massage. Wanneer u de hele dag op uw benen staat of de meeste tijd doorbrengt achter de computer, kunt u immers ook lichamelijke klachten hebben die ASM kan verhelpen: bv. (onder)rugklachten, hoofdpijn door gespannen nek- en schouderspieren, RSI-gerelateerde klachten.

Herkent u zichzelf hierin? Waarom doorlopen met klachten?

Neem vrijblijvend contact op met Allround Sports Massage (ASM) of bel naar telefoonnummer 06 546 32 337.

Allround Sports Massage - Van Nijenrodeweg 917 - 1081 BK Amsterdam
Telelefoon 06 546 32 337 | E-mail info@allroundsportsmassage.nl

   

Privacy Statement | Ontwerp: Websitemakerij | Sitemap