Allround Sports Massage - Sportmassage in Amsterdam

Voor wie

Allround Sports Massage is geen doorsnee sportmassagepraktijk. Het maakt niet of u wel of geen sporter bent. Lichamelijke klachten of blessures zijn het werkterrein van Allround Sports Massage, dus zowel sporters als niet-sporters zijn van harte welkom.  

Sportmassage in Amsterdam voor sporters, niet-sporters en bij rugklachten

Langdurige klachten?

Schroom ook niet om langs te komen, wanneer u langdurige klachten heeft of al een heel lang behandeltraject doorlopen heeft.  Onze ervaring leert ons dat we veel ‘langdurige klachten of blessures’ kunnen verhelpen of verlichten. Meerdere cliënten kunnen dat beamen.
Allround Sports Massage kijkt namelijk verder dan het ‘gebruikelijke plaatje’ en zoekt de oorzaak i.p.v. symptoombestrijding.  Alleen op die manier kunt u echt van uw klacht of blessure afkomen.

Rugklachten? Een van onze specialiteiten: 90% van onze cliënten met rugklachten, zijn pijnvrij na hun behandeling.

Niet-sporters

ASM heeft veel ervaring met het verhelpen van lichamelijke klachten bij niet-sporters.
Verschillende werksituaties, zowel zittend als staand, kunnen veel vergen van het menselijk lichaam.

Verlichting en bestrijding van pijn

Sportmassage is een krachtig middel gebleken om veel van deze klachten te voorkomen, maar is ook zéér effectief in het verlichten en het bestrijden van pijn.
Pijn kan op elke plek in het lichaam voorkomen, maar de meest tot de verbeelding sprekende pijnklachten zijn:

  • Nek,- en schouderklachten (hoofdpijn)
  • Lage onderrugpijn
  • Pijn in de benen
  • Pijnlijke voeten

Mits deze klachten niet zijn ontstaan door ziekte of door vergroeiingen, zijn ze uiterst effectief te behandelen met sportmassage.

Overbelasting of vermoeidheid

Pijn of kramp in de spieren is meestal een signaal van vermoeidheid of overbelasting en kan zich overal in het lichaam manifesteren. Ophoping van afvalstoffen kunnen door sportmassage eenvoudig weggemasseerd worden. De meeste blessures, veroorzaakt door overbelasting, zoals RSI, onderrugklachten of schouder en nekklachten kunnen grotendeels worden voorkomen.

Nut van sportmassage

Tijdens de sportmassage ligt de nadruk op een klacht. Indien er (nog) géén specifieke klachten zijn, kan er ook een goede, preventieve massage worden gegeven. Dit kunnen deelmassages zijn van benen/heupen, rug, schoudergordel of armen, maar ook een massage van het gehele lichaam.
Onderzoeken en ervaringen tonen aan dat sportmassage een groter en langduriger effect heeft dan bijvoorbeeld stoelmassage. Probeer en ondervind het zelf!

images/sport-massage-amsterdam/sport-massage-amsterdam-voor-niet-sporters.jpg#joomlaImage://local-images/sport-massage-amsterdam/sport-massage-amsterdam-voor-niet-sporters.jpg?width=400&height=294

Massage

voor niet-sporters

images/sport-massage-amsterdam/sport-massage-amsterdam-voor-niet-sporters-2.jpg#joomlaImage://local-images/sport-massage-amsterdam/sport-massage-amsterdam-voor-niet-sporters-2.jpg?width=400&height=400

Massage

voor niet-sporters

images/sport-massage-amsterdam/sport-massage-amsterdam-voor-niet-sporters-3.jpg#joomlaImage://local-images/sport-massage-amsterdam/sport-massage-amsterdam-voor-niet-sporters-3.jpg?width=400&height=400

Massage

voor niet-sporters

Allround Sports Massage - Van Nijenrodeweg 917 - 1081 BK Amsterdam
Telelefoon 06 546 32 337 | E-mail info@allroundsportsmassage.nl

   

Privacy Statement | Ontwerp: Websitemakerij | Sitemap