Allround Sports Massage - Sportmassage in Amsterdam

Voor wie

Allround Sports Massage is geen doorsnee sportmassagepraktijk. Het maakt niet of u wel of geen sporter bent. Lichamelijke klachten of blessures zijn het werkterrein van Allround Sports Massage, dus zowel sporters als niet-sporters zijn van harte welkom.  

Sportmassage in Amsterdam voor sporters, niet-sporters en bij rugklachten

Langdurige klachten?

Schroom ook niet om langs te komen, wanneer u langdurige klachten heeft of al een heel lang behandeltraject doorlopen heeft.  Onze ervaring leert ons dat we veel ‘langdurige klachten of blessures’ kunnen verhelpen of verlichten. Meerdere cliënten kunnen dat beamen.
Allround Sports Massage kijkt namelijk verder dan het ‘gebruikelijke plaatje’ en zoekt de oorzaak i.p.v. symptoombestrijding.  Alleen op die manier kunt u echt van uw klacht of blessure afkomen.

Rugklachten? Een van onze specialiteiten: 90% van onze cliënten met rugklachten, zijn pijnvrij na hun behandeling.

Rugklachten

Helaas krijgen we allemaal wel eens te maken met rugklachten. Zeer vervelend, want ze zijn vaak erg pijnlijk en je kunt er ook nog eens een tijd mee rondlopen. Variërend van enkele dagen tot soms wel jaren, kunnen ze ons dagelijks leven behoorlijk negatief  beïnvloeden.

Aspecifieke klachten

Voor de meeste klachten wordt geen duidelijke oorzaak gevonden, die worden dan ‘aspecifieke klachten’ genoemd. Een klacht waarvoor men de oorzaak niet kent, is natuurlijk moeilijk te behandelen. Onderzoek heeft dan ook aangetoond dat 99,9 % van de bestaande therapieën niet effectief zijn!

Effectieve behandeling

Dat het ook anders kan, heeft ASM inmiddels wel bewezen! In de meeste gevallen vinden wij wel de oorzaak en zijn we in staat om een effectieve behandeling van een beperkt aantal sessies aan te bieden. Negentig procent van onze cliënten met rugklachten, zijn pijnvrij na hun behandeling.

images/sport-massage-amsterdam/amsterdam-sportmassage-rugklachten-3.jpg#joomlaImage://local-images/sport-massage-amsterdam/amsterdam-sportmassage-rugklachten-3.jpg?width=311&height=400

Massage

bij rugklachten

images/sport-massage-amsterdam/amsterdam-sportmassage-rugklachten.jpg#joomlaImage://local-images/sport-massage-amsterdam/amsterdam-sportmassage-rugklachten.jpg?width=400&height=400

Massage

bij rugklachten

images/sport-massage-amsterdam/amsterdam-sportmassage-rugklachten-2.jpg#joomlaImage://local-images/sport-massage-amsterdam/amsterdam-sportmassage-rugklachten-2.jpg?width=400&height=267

Massage

bij rugklachten

Praktijkvoorbeeld:

Veel mensen blijven vaak te lang met hun pijnklachten doorlopen. Een dramatisch voorbeeld hiervan was een vrouw van 31 jaar, die sinds haar dertiende last had van lage rugklachten. Zij verscheen, op aanraden van haar vriendin, bij ons op de praktijk.
Zij had vele therapieën en behandelingen ondergaan van fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie t/m houdingscorrigerende therapieën. Tevens werden er foto’s en scans gemaakt. Geen enkele therapie was effectief en er werd geen oorzaak gevonden, totdat ze bij ons in de praktijk kwam!
Na enkele sessies hadden wij de oorzaak boven tafel en na een aantal sessies was zij pijnvrij.

Dit is slechts een voorbeeld, zoals wij vaker tegenkomen. Blijf dus niet hangen in ellenlange behandelingen, die niets oplossen. Waarom met pijn doorlopen, als een oplossing mogelijk is? In de meeste gevallen vinden wij namelijk wél de oorzaak van de klachten.

Onze aanpak bestaat niet direct uit therapeutische oefeningen of spierversterkende oefeningen; deze komen meestal pas na de behandeling aan bod. Van Allround Sports Massage kunt u een doelgerichte, fysieke aanpak verwachten, wij doen niet aan symptoombestrijding. 

Allround Sports Massage - Van Nijenrodeweg 917 - 1081 BK Amsterdam
Telelefoon 06 546 32 337 | E-mail info@allroundsportsmassage.nl

   

Privacy Statement | Ontwerp: Websitemakerij | Sitemap